la casa

Us presentem la nostra casa

unifamiliar construïda a principis del segle XV en el casc antic de Rellinars (Vallés occidental. Barcelona). Es troba en el nucli urbà i està distribuïda en tres plantes, amb una superfície total d’uns 390 m2 construïts.

El seu accés principal és al carrer Emili Riera, però té un altre accés pel carrer Arrabal Seuba, que dóna entrada a la part més antiga de la casa, on es conserven estructures de volta i murs de pedra de l’època de la seva construcció originària.

La casa disposa de 4 dormitoris dobles, 1 dormitori triple i 1 dormitori quàdruple, amb un total de sis banys. La planta baixa disposa d’una sala d’estar i menjador amb llar de foc, i al pis de dalt un altre sala d’estar i menjador amb sortida a una terrassa amb vistes espectaculars a la muntanya, on els dies càlids es pot gaudir d’un esmorzar casolà.

La planta baixa de l’entrada del carrer Arrabal Seuba ens transporta al segle XV, allà hi trobareu tot l’encant de la part més antiga de la casa, que podrem assaborir prenent una copa en una saleta amb llar de foc envoltada per l’antic forn de pa, el cup i el celler.

La restauració i condicionament de la casa s’ha fet amb el màxim respecte a la construcció d’origen pel que fa a la distribució i la conservació dels materials.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

serveis

Calefacció central
Espai tancat per bicis
Mascotes permeses
(consulta prèvia)
TV
Wi-Fi gratuït
Terrassa amb vistes
Esmorzar inclòs
Saló-estar amb llar
de foc