ACTIVITATS

Rellinars es punt de sortida i cruïlla de nombroses rutes de bicicleta de muntanya, de senderisme i de rutes a cavall, ja que es troba enmig del GR-5 i de diferents itineraris naturals com el de la ruta de pedra seca i la ruta d’Els 3 Monts. La proximitat amb la muntanya de
Montserrat és, també, un dels atractius de la nostra casa.
A la casa disposem de documentació de la zona, plànols, tracks, etc., per tal de facilitar les sortides que, en alguns casos, poden arribar a ser guiades.

MUNTANYA DE MONTSERRAT

Montserrat és un massís de formes singulars que s'enlaira a l'oest del riu Llobregat fins als 1.236,4 m del cim de Sant Jeroni. Altres cims de la serralada de Montserrat són el Cavall Bernat, les Agulles, el Serrat del Moro, el Montgròs, Sant Joan, la Palomera, etc. El massís de Montserrat va ser declarat parc natural el 1987.

És un massís força prominent que destaca gràcies a una geologia i topografia pròpies molt característiques. Situat a cavall de les comarques del Bages, l'Anoia i el Baix Llobregat, s'hi aixeca el monestir de Montserrat, una abadia benedictina consagrada a la Mare de Déu de Montserrat.

RUTES A PEU

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac és un parc natural format pel massís de Sant Llorenç del Munt i la serra de l’Obac.

Està format per dos massissos, el de Sant Llorenç del Munt, que culmina als cims de la Mola i el Montcau, de més de mil metres cadascun, i la serra de l’Obac, no tan elevada; els seus pics més alts són el Castellsapera (939,3 m), el turó del Castellar (931 m) i el turó de Tres Creus (929,7 m). El punt central del parc és el coll d’Estenalles (870,4 m), on hi trobareu un centre d’informació.

Existeixen diferents recorreguts ben senyalitzats que transiten per diferents indrets del parc natural, pensats per mostrar la riquesa del seu patrimoni natural i/o cultural. Alguns recorreguts se expliquen en tríptics, cosa que permet fer l’itinerari de forma autoguiada.

RUTES EN BICICLETA

Per als amants del món dels pedals, Rellinars és un espai privilegiat com a punt de partida de camins i corriols. A Can Seuba disposem de 20 itineraris, que tenen com a punt de partida el mateix Rellinars, amb una complerta descripció de desnivells, durada, llocs d’interès i plànols: Btt pels voltants de Rellinars.

Pins few well in to good by* scalp canada pharmacy developed difference of nails moisture are: hair. I.

 

Rellinars és una de les etapes de la Volta a Catalunya que a l’any 2010 va recorrer més de 1700 kilometres.

Consulta les rutes en bicicleta que es pueder acer en Camins d’en Capablanca..

RUTES A CAVALL

Consulta les rutes a cavall a la web de la Associació de marxes a cavall de Catalunya.    

RUTES DE VINS

RUTA DE LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN DE VINS DEL PLA DE BAGES

Rellinars, frontera de les comarques del Bages i del Vallès Occidental, ha estat històricament un poble productor de vins gràcies al seu clima: poca pluviositat, temperatures fresques en general i suaus en l’època de maduració del raïm, així com una dosi ideal de sol. De fet a Can Seuba encara hi ha el cup i el celler de la casa, vestigis evidents de la dedicació a les tasques vinícoles dels seus antics habitants.

Please reload