presentacion_combinada

cup_bombinado

Com arribar-hi

Rellinars es troba a 50 km. de Barcelona, 7 km. de Castelbell i el Vilar, a 15 km. de Terrassa i a 15 km. de Manresa.
La nostra adreça es: C/ Emili Riera 48.

TRANSPORTE PÚBLICO

Transports Generals d’Olesa, S.A.

TERRASSA – RELLINARS – CASTELLBELL I EL VILAR

Línea M12 Terrassa – Rellinars – Castellbell y Vilar

COMUNICACIONS

Rellinars està comunicat amb Terrassa i Castellbell i el Vilar mitjançant la carretera local B-122.

COORDENADES

Les nostres coordenades exactes són 41.638416628917795 norte y 1.908847689628601 este.

COM ARRIBAR A RELLINARS

Per carretera:

A Rellinars s´hi pot accedit desde Barcelona per la autopista AP7 direcció Tarragona-Lleida fins a la sortida A2 nacional Lleida-Túnel del Cadí. En aquesta sortida comença la carretera C55 direcció Manresa que passa per Olesa de Montserrat i Monistrol de Montserrat. Una vegada creuat el túnel de Bogunyà, al punt quilomètric 18, ens cal agafar la carretera de Castellbel i el Vilar-Marganell, a on a tan sols uns metres es bifurca en 2. Si girem cap a l’esquerra passerem sota la carretera i per sobre el riu Llobregat, a on trobarem el desviament cap a la carretera B-122 de Rellinars (7 km).

Justament en el km 16 de la carretera i a on trobem l’indicatiu del poble de Rellinars, surt cap a l’esquerra un carrer direcció l’església i centre poble. Es tracta del carrer Emili Riera, nomes cal arribar al nº 48 on una magnífica olivera us donarà la benvinguda.

Una altra alternativa es agafar l’autopista A-18 fins la sortida de Terrassa-Centre. Cal creuar la ciutat de Terrassa per la Rambla d’Egara i , al final, prendre l’avinguda de l’Abat Marcet. En la mateixa avinguda trobarem la carretera B-122 de Rellinars, que caldrà agafar fins arribar al quilòmetre 16.

Si continuem per l’autopista de Manresa sense sortir per Terrassa-centre, podem continuar fins a la sortida de Castellbell i el Vilar, fins a trobar-nos en el mateix creuament de la carretera de Rellinars descrit al començament.

En tren:

No es possible accedir a Rellinars en tren. ;Les estacions més properes són, amb els Ferrocarrils de la Generalitat, la de Castellbell i el Vilar, i amb Renfe la de Castellbell i el Vilar-Monistrol de Montserrat, a 7 quilòmetres de Rellinars